Găluște De Drojdie

Găluște De Drojdie
Nevoie de o garnitură vegetariană? Găluștele de drojdie ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 99 de cenți pe porție. O porție conține 597 calorii, 14g de proteine, și 19g de grăsime. 37 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, unt, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, ceea ce este destul de bun. Încercați naan fără drojdie, cum se face naan fără drojdie pe aragaz, appam fără drojdie, cum se face appam fără drojdie, și Rulouri De Drojdie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți laptele și untul într-o cratiță mică și fierbeți la foc mediu până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
3
Se dizolvă drojdia în apa caldă plasată într-un castron mic. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Combinați ouăle, zahărul și sarea într-un bol mare de amestecare și amestecați până se amestecă bine. Se amestecă treptat făina, alternând cu amestecurile de lapte și drojdie. Adunați aluatul într-o bilă. Acoperiți vasul cu o cârpă și lăsați aluatul să se odihnească 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
DrojdieDrojdie
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
5
Se toarnă bulionul de pui într-o oală mare. Aduceți bulionul la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Între timp, presărați făină peste o placă sau blat curat. Întoarceți aluatul pe tablă și frământați ușor până când este neted și satinat, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Adăugați puțină făină dacă aluatul este lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
8
Întindeți aluatul pentru a avea o grosime de aproximativ 1/2 inch. Folosiți un cuțit de unt pentru a tăia aluatul în benzi late de 2 inci și așezați benzi în bulionul care fierbe. Găluștele se vor scufunda inițial, apoi se vor ridica la suprafață când sunt gătite, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
BulionBulion
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit De UntCuțit De Unt
9
Scoateți găluștele din bulion cu o lingură pliată și scurgeți-le pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista