Găluște De Drojdie
Nevoie de o garnitură vegetariană? Găluștele de drojdie ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 99 de cenți pe porție. O porție conține 597 calorii, 14g de proteine, și 19g de grăsime. 37 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, unt, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, ceea ce este destul de bun. Încercați naan fără drojdie, cum se face naan fără drojdie pe aragaz, appam fără drojdie, cum se face appam fără drojdie, și Rulouri De Drojdie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți laptele și untul într-o cratiță mică și fierbeți la foc mediu până se topește untul.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
Se dizolvă drojdia în apa caldă plasată într-un castron mic. Pune deoparte.
Combinați ouăle, zahărul și sarea într-un bol mare de amestecare și amestecați până se amestecă bine. Se amestecă treptat făina, alternând cu amestecurile de lapte și drojdie. Adunați aluatul într-o bilă. Acoperiți vasul cu o cârpă și lăsați aluatul să se odihnească 20 de minute.
Se toarnă bulionul de pui într-o oală mare. Aduceți bulionul la fierbere la foc mediu-mare.
Între timp, presărați făină peste o placă sau blat curat. Întoarceți aluatul pe tablă și frământați ușor până când este neted și satinat, aproximativ 3 minute.
Adăugați puțină făină dacă aluatul este lipicios.
Întindeți aluatul pentru a avea o grosime de aproximativ 1/2 inch. Folosiți un cuțit de unt pentru a tăia aluatul în benzi late de 2 inci și așezați benzi în bulionul care fierbe. Găluștele se vor scufunda inițial, apoi se vor ridica la suprafață când sunt gătite, aproximativ 10 minute.
Scoateți găluștele din bulion cu o lingură pliată și scurgeți-le pe o farfurie.