Găluște De Carne Prăjită
Găluște de carne prăjită ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 559 calorii. Această rețetă servește 50 și costă 1,76 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un amestec de muguri de fasole, ceapă, ulei de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Găluște de carne suedeză pentru supă, Găluște Prăjite În Tigaie, și Găluște Prăjite În Tigaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Albiți mugurii de fasole mung scufundându-i scurt în apă clocotită. Clătiți în apă rece pentru a opri gătitul. Stoarceți cât mai multă apă din muguri, tocați-i și puneți-i într-un castron.
În același castron, adăugați ingredientele rămase (cu excepția ambalajelor de găluște) și combinați până se amestecă.
Înainte de a începe să umpleți găluștele, pregătiți o tavă mare sau altă suprafață plană pentru așezarea găluștelor pe măsură ce le faceți. De asemenea, turnați puțină apă rece într-un castron mic pentru scufundare.
Așezați un înveliș pe palma mâinii. Apoi, lingură suficientă umplutură în mijlocul cercului pentru a lăsa aproximativ un centimetru de piele goală (aproximativ o lingură). Scufundați degetul în apă rece și udați marginea pielii de găluște. Îndoiți pielea în jumătate, sigilând umplutura în interior, făcând un semicerc.
Pentru a face o prezentare fantezistă, faceți creste mici pe o parte a marginii în timp ce sigilați, folosind degetul și degetul mare, făcând aproximativ 5 sau 7 Creste pe fiecare găluște. Gălușca se va curba în mod natural pe măsură ce faceți acest lucru. Acest lucru necesită o anumită practică, așa că nu vă faceți griji dacă primul nu iese stelar.
Repetați cu fiecare ambalaj până când se utilizează toate umpluturile sau ambalajele.
Într-o tigaie, turnați suficient ulei vegetal pentru a acoperi suprafața inferioară a tigaiei și încălziți la foc mediu. Cu grijă, așezați găluștele în tigaie, umplând tigaia, dar nu înghesuindu-le atât de mult încât să se atingă și să se lipească una de cealaltă. Se prăjește până se rumenesc și se crocant pe o parte. Întoarceți-le (bețișoarele lungi din lemn funcționează cel mai bine), gătind toate părțile până când sunt aurii și crocante peste tot. Continuați până când toate găluștele sunt fierte, adăugând mai mult ulei după cum este necesar.
Se servește cald cu sos de soia cu oțet (Cho Ganjang) pentru scufundare.