Găinile glazurate cu portocale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 12 porții cu 1349 calorii, 107G de proteine, și 86G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.37 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de portocale, marmeladă de portocale, crenguțe de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până kumquats ai putea urma acest curs principal cu Mousse de ciocolată neagră cu Kumquats zahăr ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Găini Cornish Cu Glazură Portocalie, Găini Cornish Cu Glazură Portocalie, și Găini Cornish Cu Glazură Portocalie.
Instrucțiuni
1
Scoateți pachetele giblet de la găini și rezervați pentru o altă utilizare. Clătiți găinile și uscați-le.
2
Îndepărtați excesul de grăsime și piele. Frecați găinile uniform cu sare și piper. Strângeți sucul din 1 sfert de portocală în fiecare cavitate de găină. Umpleți cavitățile găinilor cu sferturi de portocale rămase, ceapă, morcovi, țelină și crenguțe de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Grăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3 Bețișoare De Covrig
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Așezați găinile, cu pieptul în sus, pe o grătar într-o tigaie de prăjire superficială căptușită cu folie de aluminiu. Legați picioarele împreună cu șnurul de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
Creveți Sotați
Varză Mov, Feliată Mărunt
Bitul De Copt Portocaliu M&m
4
Se amestecă împreună marmeladă de portocale și următoarele 5 ingrediente într-o cratiță mică. Gatiti amestecul la foc mediu, amestecand continuu, 2-3 minute sau pana se topeste marmelada de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marmeladă De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Scoateți și rezervați amestecul de 3/4 cană.
6
Coaceți găinile la 350 timp de 1 1/2 ore; periați uniform cu glazură portocalie și coaceți încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Perie cu glazură portocalie; scut cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
8
Coaceți 15 minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune a coapsei înregistrează 17
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Garnisiți, dacă doriți.
10
Se servește cu amestec de portocale rezervat de 3/4 cană.