Găini Cornish Prăjite La Scuipat Cu Umplutură De Stafide Pecan

Găinile Cornish prăjite la scuipat cu umplutură de stafide Pecan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1321 calorii, 84G de proteine, și 87G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,96 USD pe porție. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de găini cornish, apă, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până nuci pecan ai putea urma acest curs principal cu Tort Bourbon cu nuci pecan: un clasic sudic ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Găini Cornish cu umplutură de mere-stafide, Găini Cornish glazurate cu umplutură de Pecan-orez, și Găini Cornish prăjite cu umplutură de pâine de porumb Chorizo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sotati stafide, nuci pecan si telina in 2 1/2 linguri de unt intr-o cratita medie pana cand telina este frageda. Amestecați rozmarinul, amestecul de umplutură și apa; îndepărtați amestecul de stafide de pe foc.
Îndepărtați măruntaiele de la găini; rezervați pentru alte utilizări. Clătiți găinile cu apă rece și uscați. Umpleți găinile ușor cu amestec de stafide (aproximativ 2/3 cană pe găină). Închideți cavitățile și asigurați-le cu murături din lemn; fermă.
Încălziți broiler-rotisor până când elementul de încălzire este roșu. Filetați 2 găini pe scuipat; fixați bine cu vârfuri la fiecare capăt al scuipatului. Asigurați-vă că găinile sunt echilibrate corespunzător pentru a evita încordarea motorului atunci când scuipatul se rotește.
Ungeți găinile cu jumătate din untul topit rămas;
Locul scuipat pe rtisserie aproximativ 3 cm de la sursa de căldură. Porniți motorul rtisserie.
Coaceți la 400 timp de 1 oră sau până când copanele se mișcă ușor. Repetați procedura cu găinile rămase și untul.
Transferați găinile într-un platou de servire și serviți cald.