Găini Cornish glazurate cu radicchio usturoi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați găinile Cornish glazurate cu radicchio usturoi. Această rețetă face 4 porții cu 1405 calorii, 101G de proteine, și 94G de grăsime fiecare. Pentru $7.7 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de radicchio, crenguțe de coriandru, semințe de chimen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Încercați Garlicky Sufocat Cornish Găini, Găini Cornish Glazurate, și Găini Cornish Glazurate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Folosind vârful degetelor, slăbiți cu atenție pielea sânilor fiecărei găini; puneți crenguțele de coriandru sub piele. Condimentați cavitățile cu sare și piper și puneți câte un sfert de portocală în fiecare. Puneți găinile pe o foaie de copt, frecați-le cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Prăjiți găinile timp de 60 până la 70 de minute sau până când sucurile se limpezesc atunci când o coapsă este străpunsă.
Scoateți din cuptor și preîncălziți broilerul.
Între timp, într-o tigaie medie, prăjiți semințele de chimen la foc moderat, agitând tigaia ocazional, până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut. Se amestecă sucul de portocale, mierea, conservele de ghimbir, cayenne și coaja de portocală și se gătește până la sirop, aproximativ 4 minute.
Periați glazura peste găinile Cornish.
Se fierb găinile aproximativ 2 minute, până se rumenesc peste tot.
Transferați găinile într-un platou de servire și păstrați-le la cald; rezervați sucurile de tigaie.
Într-o tigaie mare, încălziți restul de 3 linguri de ulei de măsline până la sclipire.
Adăugați usturoiul și gătiți la foc moderat, amestecând, până devin aurii, aproximativ 3 minute.
Adăugați radicchio și gătiți, amestecând, până se ofilesc, aproximativ 3 minute. Se amestecă orice suc de tigaie rezervat, se condimentează radicchio cu sare și piper și se gătește încă 1 minut.
Puneți radicchio pe farfurii, acoperiți cu găinile și serviți.