Găini Cornish glazurate cu cireșe cu umplutură de cireșe
Găinile Cornish glazurate cu cireșe cu aluat-umplutura de cireșe necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Pentru $5.41 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 1423 calorii, 101G de proteine, și 86G de grăsime pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, ghimbir măcinat, cireșe și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 66%. Încercați Găini Cornish glazurate cu umplutură de orez Pecan, Găini Cornish Glazurate Cu Umplutură De Rodie-Orez, și Găini Cornish glazurate cu umplutură sălbatică de orez și caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 47
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Topiți untul într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați 1/3 cană de ceapă, morcov, țelină și condimente de pasăre; gatiti 7 minute sau pana cand legumele sunt fragede, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați bulion și cireșe. Aduceți la foc mic și gătiți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci Pecan
1-1/2 Cană Supă De Pui
5
Combinați amestecul de legume, cuburile de pâine și 1/4 linguriță de piper într-un castron mare. Se amestecă bine pentru a se combina; se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
6
Combinați 1/4 linguriță de sare, conserve și următoarele 6 ingrediente (prin usturoi) într-o cratiță mică la foc mediu. Se aduce la foc mic; gatiti 10 minute sau pana se ingroasa usor, amestecand ocazional. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conservă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
7
Îndepărtați și aruncați măruntaiele și gâturile de la găini. Clătiți găinile sub apă rece; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
8
Îndepărtați pielea; tăiați excesul de grăsime. Lucrând cu 1 găină la un moment dat, umpleți fiecare găină cu aproximativ 3/4 cană de amestec de pâine. Legați capetele picioarelor împreună cu sfoară. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub găină. Repetați procedura cu găinile rămase și amestecul de pâine; așezați găinile, cu pieptul în sus, pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Sfoară De Măcelar
9
Se presară cu restul de 1/4 linguriță de piper și restul de 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
10
Coaceți la 475 timp de 15 minute; scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Periați găinile cu amestec de conserve; reduceți temperatura cuptorului la 40
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conservă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Coaceți încă 35 de minute sau până când un termometru introdus în umplutură înregistrează 165, ungând la fiecare 10 minute cu amestec de conserve.