Găini Cornish fierte la cuptor cu oțet de cidru și sos cald de legume

Găini Cornish fierte la cuptor cu oțet de cidru și sos cald de legume
Găinile Cornish fierte la cuptor cu oțet de cidru și sos cald de legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 54g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 744 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,74 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, măr Granny smith, praz și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi mărul granny smith, puteți urma acest fel principal cu Ușor de mere crocante cu unt de arahide Granola + un fel Granola Giveaway ca desert. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Sindhi Choosas (găini Cornish fierte), Oțet De Cidru-Coapse De Pui Fierte, și Oțet De Cidru-Coapse De Pui Fierte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Clătiți găinile cu apă rece; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Îndepărtați pielea; tăiați excesul de grăsime. Împărțiți găinile pe jumătate pe lungime.
4
Combinați făina, sarea și piperul într-un vas puțin adânc; găinile de dragare în amestec de făină. Topiți untul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
5
Adăugați ulei și găini și gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați praz, ciuperci și usturoi la tigaie; saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UsturoiUsturoi
PrazPraz
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați bulion și oțet, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite. Puneți găinile în tigaie; adăugați roșii, măr și cartofi. Aduceți la foc mic. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când găinile sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
TomateTomate
OțetOțet
MărMăr
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Așezați găinile pe un platou de servire și păstrați-le la cald.
10
Scoateți amestecul de legume din tigaie cu o lingură pliată; așezați într-un bol de servire. Rezervați 2 căni de lichid de gătit în tigaie; aruncați lichidul rămas. Aduceți lichidul de gătit rezervat la fierbere; gatiti 8 minute sau pana se reduce la jumatate, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
TigaieTigaie
11
Se toarnă peste amestecul de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
12
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
13
Serviți cu găini.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista