Găini Cornish Cu Aragaz Lent
Găinile Cornish cu aragaz lent necesită în jur 4 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 2 și costă $6.12 pe portie. Acest fel principal are 1169 calorii, 88G de proteine, și 82G de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de dovlecei, supă de ciuperci aurii, ciuperci portobello pentru copii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Găini Cornish cu aragaz lent în sos de alunițe, Pui Cornish Cu Migdale De Lămâie Prăjită {Aragaz Lent}, și Cornish Hens.
Instrucțiuni
Înveliți găinile cu aproximativ 1/4 din supa de ciuperci.
Amestecați supa de ciuperci rămasă cu ciuperci, măsline, dovlecei și sare de usturoi într-un castron. Umpleți amestecul în interiorul găinilor. Aranjați găinile, cu pieptul în sus, în aragazul lent. Puneți orice amestec de supă rămas peste găini.
Gatiti gainile in aragazul lent la mare timp de 4 ore.