Gâscă umplute cu chimen și mere: Oca Ripiena ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $11.13 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 125g de proteine, 265G de grăsime, și un total de 2965 calorii. Un amestec de ulei de măsline, pătrunjel, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 54 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 88%. Rețete similare includ Escarole Umplute (Scarola Ripiena), Gâscă Prăjită Cu Mere, și Cartofi Și Mere Cu Grăsime De Gâscă.
Instrucțiuni
1
Așezați pieptul de gâscă într-o tigaie. Într-un bol de amestecare, amestecați ienupărul, rozmarinul, 1/4 cană de ulei de măsline și oțet și turnați peste sân. Acoperiți și dați la frigider timp de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Rozmarin
Oțet
Gâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
Tava De Copt
2
Într-o tigaie de 14 inci, încălziți uleiul rămas la foc mediu și adăugați ceapă. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați merele, chimenul și cartofii fierți și gătiți încă 10 minute, sau până când merele au început să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Semințe De Chimen
Măr
4
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
5
Adăugați pesmetul, pătrunjelul, cuișoarele și oul și condimentați cu sare și piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pesmet
Pătrunjel
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ouă
6
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Scoateți gâsca din marinată, periați-o și uscați-o. Se condimentează cu sare și piper și se așează plat pe scândură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Marinada
Gâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
8
Așezați umplutura uniform peste gâscă și rulați-o ca o rolă de jeleu. Legați în siguranță cu măcelarul?s sfoară și locul în tigaie. Prăjiți în cuptor timp de 45 până la 50 de minute sau până când temperatura internă atinge 150 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Gâscă întreagă
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Sfoară De Bucătărie
Cuptor
9
Scoateți, lăsați să se odihnească 10 minute, apoi sculptați.