Gâscă umplută cu chimen și mere: Oca Ripiena

Gâscă umplută cu chimen și mere: Oca Ripiena
Gâscă umplute cu chimen și mere: Oca Ripiena ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $11.13 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 125g de proteine, 265G de grăsime, și un total de 2965 calorii. Un amestec de ulei de măsline, pătrunjel, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 54 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 88%. Rețete similare includ Escarole Umplute (Scarola Ripiena), Gâscă Prăjită Cu Mere, și Cartofi Și Mere Cu Grăsime De Gâscă.

Instrucțiuni

1
Așezați pieptul de gâscă într-o tigaie. Într-un bol de amestecare, amestecați ienupărul, rozmarinul, 1/4 cană de ulei de măsline și oțet și turnați peste sân. Acoperiți și dați la frigider timp de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
RozmarinRozmarin
OțetOțet
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
Tava De CoptTava De Copt
2
Într-o tigaie de 14 inci, încălziți uleiul rămas la foc mediu și adăugați ceapă. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați merele, chimenul și cartofii fierți și gătiți încă 10 minute, sau până când merele au început să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
MărMăr
4
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
5
Adăugați pesmetul, pătrunjelul, cuișoarele și oul și condimentați cu sare și piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PesmetPesmet
PătrunjelPătrunjel
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
OuăOuă
6
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți gâsca din marinată, periați-o și uscați-o. Se condimentează cu sare și piper și se așează plat pe scândură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MarinadaMarinada
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8
Așezați umplutura uniform peste gâscă și rulați-o ca o rolă de jeleu. Legați în siguranță cu măcelarul?s sfoară și locul în tigaie. Prăjiți în cuptor timp de 45 până la 50 de minute sau până când temperatura internă atinge 150 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Gâscă întreagăGâscă întreagă
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
CuptorCuptor
9
Scoateți, lăsați să se odihnească 10 minute, apoi sculptați.
DificultateExpert
Gata În1 h, 54 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista