Gâscă Prăjită Cu Sos De Ienupăr

Gâscă Prăjită Cu Sos De Ienupăr
Friptura de gâscă cu sos de ienupăr este o fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru $15.64 pe portie, această rețetă acoperă 61% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 4046 calorii, 169g de proteine, și 360g de grăsime. Această rețetă de la christmas.food.com are 11 fani. Mergeți la magazin și ridicați făină, fructe de ienupăr, marsala și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi marsala, puteți urma acest fel principal cu Budincă de portocale lipicioase și marsala ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este excelent. Încercați Gâscă prăjită condimentată cu sos de tigaie cu fructe uscate, Curcan prăjit de ienupăr și ierburi, și Curcan clasic prăjit cu saramură de ienupăr pentru rețete similare.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate87
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista