Gâscă de Crăciun cu glazură de portocale

Gâscă de Crăciun cu glazură de portocale
Gâscă de Crăciun cu glazură de portocale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru 6,4 USD per porție, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 73 g de proteine, 153 g de grăsimi și un total de 1720 de calorii. Această rețetă servește 10. Crăciunul va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr, gâscă domestică, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 82%. Acest scor este excelent. Încercați Roast Christmas Goose, The Goose of Christmas Past și Roast Goose with Sweet Glaze pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Stropiți gâsca cu sare, salvie și piper; intepa bine pielea cu o furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Gâscă întreagăGâscă întreagă
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
(tub Mare)(tub Mare)
2
Tăiați trei portocale în sferturi; plasați în cavitatea gâștei. Bagă aripile sub gâscă; legați tobe împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
3
Așezați pieptul în sus pe un grătar într-o tigaie de friptură.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
4
Coaceți, descoperit, la 350° pentru 2-3/4 până la 3-1/4 ore sau până când un termometru pentru carne indică 180°. (Acoperiți ușor cu folie dacă gâsca se rumenește prea repede). Dacă este necesar, scurgeți grăsimea din tigaie pe măsură ce se acumulează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Tăiați coaja de la portocalele rămase în fâșii lungi și subțiri; tăiați portocalele în bucăți, aruncând membranele. Pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
6
Pune gâsca pe un platou de servire; se acopera si se lasa sa stea 15 minute. Între timp, într-o tigaie mică, la foc mediu, gătiți și amestecați siropul de porumb și zahărul până când zahărul se dizolvă. Se amestecă secțiunile de portocale și se curăță; căldură prin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Ungeți glazura peste gâscă. Se curăță bucăți de portocală și se curăță în jurul gâștei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Gâscă întreagăGâscă întreagă
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții10
Scor De Sănătate62
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiCrăciun
Revista