Guy gătește cu copii: coapsa de porc a lui Jessie cu sos de cidru de mere

Guy gătește cu copii: coapsa de porc a lui Jessie cu sos de cidru de mere
Guy Cooks With Kids: carnea de porc a lui Jessie cu sos de cidru de mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 37g de grăsime, și un total de 1043 calorii. Pentru $ 4.91 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți crenguțe de cimbru și pene de lămâie, usturoi, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc prăjit cu ierburi cu sos de mere și cidru, Friptură de carne de porc cu mere coapte și sos de cidru, și Carne de porc umplută cu mere cu sos de cidru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Sotati ceapa intr-o tigaie antiaderenta la foc mediu-mare in unt timp de 1 pana la 2 minute, apoi adaugati merele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați salvie, cimbru, usturoi, zahăr brun, sare, piper și suc de mere, apoi stoarceți jumătatea de lămâie în amestec. Gatiti si amestecati usor pana cand sucul de mere este redus si ceapa este translucida, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
(tub Mare)(tub Mare)
3
Adăugați spanacul în amestec, acoperiți tigaia și gătiți până când spanacul este ofilit, aproximativ 2 minute. Nu vrei să gătești prea mult spanacul, doar ofilește-l. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Pentru carnea de porc: Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Așezați o tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu-mare și topiți 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Presărați carnea de porc cu sare și piper și, cu clești, așezați coapsa în untul fierbinte. Se rumenesc bine carnea de porc pe toate părțile, 7 până la 8 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
7
Acoperiți carnea de porc cu frunzele de salvie, cimbru (aveți grijă, deoarece cimbrul ar putea crăpa) și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
8
Adăugați restul de 1 lingură de unt și puneți-l în cuptor. Gatiti carnea de porc 20-30 de minute, dar asigurati-va ca nu gatiti prea mult. Temperatura internă ar trebui să citească 160 de grade F pe un termometru pentru carne. (Dacă sunteți îngrijorat de gătit excesiv, întoarceți cuptorul pe cald în timp ce terminați restul vasului.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Transferați carnea de porc într-un platou, cort cu puțină folie și lăsați să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
10
Scoateți frunzele întregi din tigaia sotată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Pentru sos: în tigaie ați rumenit carnea de porc, topiți untul la foc mediu până la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Presărați făina în sucurile de tigaie fierbinți și bateți împreună pentru a face un roux. Continuați să bateți și gătiți rouxul până devine maro deschis, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
13
Bateți cidrul de mere și continuați să amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
14
Se toarnă bulion de pui și se fierbe amestecul până când sosul este gros, 5 până la 7 minute, în funcție de grosimea dorită. Strângeți jumătatea de lămâie în amestec. Gust pentru condimente (sare, piper, etc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
(tub Mare)(tub Mare)
15
Presărați frunzele de tarhon sfâșiate. Finalizați amestecând în cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
16
Pentru a servi: împărțiți sosul de ceapă-măr între 4 farfurii. Feliați carnea de porc și împărțiți peste sosul de ceapă-măr. Acoperiți carnea de porc cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
17
Garnisiți cu niște cimbru și o pană de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
18
Se servește cu cous cous și sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista