Gustare Jicama Stick Cu Sos Picant De Scorțișoară
Jicama Stick Snack cu pansament picant de scorțișoară este un fără gluten, întreg 30 și vegan hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 2 și costă 2,26 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 518 calorii. Un amestec de unt de migdale, jicama, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 33 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este remarcabil. Încercați Salată Jicaman și Pomelo cu pansament Thailandez picant (Vegan), Gustare Jicama Și Ananas (Miez Ww), și Chile-arahide de usturoi și gustare Jicama pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, combinați menta, semințele de in, avocado, untul de migdale, laptele de orez, sarea de mare și scorțișoara; pulsează până se omogenizează.
Transferați amestecul într-un bol de servire pentru dipping.In un castron mare, combinați oțetul balsamic și piperul de cayenne; se amestecă bine.
Adăugați jicama; aruncați ușor pentru a combina până când jicama este bine acoperită cu amestec balsamic.Aranjați bețișoare de jicama acoperite cu balsamic pe un platou de servire.
Se servește cu pansament picant de scorțișoară.Bucurați-vă!