Olive-Basil savura ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 20 și costă 15 cenți pe porție. O porție conține 33 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți măsline, ceapă, măsline kalamatan și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Gust De Măsline, Gust De Măsline, și Gust De Măsline Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună primele 8 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Bateți împreună uleiul de măsline, zahărul și oțetul până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Se toarnă peste amestecul de roșii în castron și se aruncă pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat