Gust De Ceapă La Grătar
Gust ceapa la gratar ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 210 calorii, 1g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, ulei de măsline, jalapeincloro chile și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fripturi la grătar cu sos de ceapă și gust de ceapă, Gust De Ceapă La Grătar, și Somon la grătar cu nectarină-gust de ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Ungeți ambele părți ale feliilor de ceapă dulce cu ulei; se presară sare și piper.
Puneți ceapa pe grătar la foc mediu. Gatiti neacoperit, intorcandu-se ocazional, pana se carbonizeaza si se inmoaie.
Scoateți ceapa de pe grătar pe scândură; se toacă grosier.
În castron mediu, amestecați ceapa dulce, ceapa verde, jalapeo, ulei, oțet și chimen. Se condimentează cu sare și piper.
Serviți gustul la temperatura camerei sau răcit.