Gumbo De Pui
Rețeta Gumbo de pui ar putea satisface pofta ta Creolă în aproximativ 2 ore. Acest fel principal are 830 calorii, 47G de proteine, și 59G de grăsime pe porție. Pentru $3.08 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați pulpe de pui, ceapă, praf de file și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Gumbo - Laya " (Gumbo + Jambalaya) tocană, Gumbo verde (gumbo z ' herbes), și Gumbo De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți puiul sub apă curentă rece, îndepărtând orice exces de grăsime. Se usucă cu prosoape de hârtie.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez sau o oală mare, grea, la foc mediu-mare. Când începe să fumeze, adăugați doar suficiente tobe de pui și coapse pentru a se potrivi în tigaie fără a atinge și a se rumeni până se rumenesc bine pe toate părțile, 8 până la 10 minute în total. Folosind clești, transferați bucățile într-un platou și puneți-le deoparte în timp ce sotati bucățile rămase în loturi, după cum este necesar.
Când tot puiul a fost scos din oală, reduceți puțin focul și presărați făina peste picături, amestecând rapid pentru a se amesteca. Gatiti roux-ul, batand constant, pana cand atinge o culoare cu unt de arahide, 5 pana la 6 minute. Urmăriți cu atenție; nu doriți să ardeți rouxul. De îndată ce rouxul are culoarea potrivită, adăugați legumele tocate împreună cu șunca, slănina și usturoiul; aveți grijă, deoarece aburul va fi creat la contactul cu rouxul foarte fierbinte. Reduceți focul la foarte mic și sotati amestecul ușor, amestecând frecvent, până când legumele încep să se înmoaie și degajă puțin lichid, aproximativ 5 minute.
Adăugați frunzele de dafin, sarea, cayenne, ardeii negri și albi și cimbru și amestecați bine pentru a amesteca.
Adăugați 4 căni de pui, amestecând bine pentru a amesteca, apoi readuceți pulpele de pui în caserolă.
Adăugați mai mult stoc, dacă este necesar, pentru a acoperi puiul și aduceți la fierbere la foc mare, amestecând ocazional. Reduceți focul la minim și fierbeți, neacoperit, până când puiul este foarte fraged și aproape, dar nu prea cade de pe os, 25 de minute.
Folosind o lingură cu fante, transferați pulpele de pui într-un platou și puneți-le deoparte. Creșteți căldura sub oală la mare și gătiți sosul, neacoperit, până când se reduce la o consistență ușoară a sosului, 10 până la 15 minute. Puneți puiul în oală și gătiți până se încălzește, 3 până la 5 minute.
Scoateți oala de pe foc, amestecați pulberea de fil și lăsați să stea 5 minute înainte de a o transfera într-un vas de servit.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;