Gumbo De Pui

Gumbo De Pui
Rețeta Gumbo de pui ar putea satisface pofta ta Creolă în aproximativ 2 ore. Acest fel principal are 830 calorii, 47G de proteine, și 59G de grăsime pe porție. Pentru $3.08 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați pulpe de pui, ceapă, praf de file și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Gumbo - Laya " (Gumbo + Jambalaya) tocană, Gumbo verde (gumbo z ' herbes), și Gumbo De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți puiul sub apă curentă rece, îndepărtând orice exces de grăsime. Se usucă cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
2
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez sau o oală mare, grea, la foc mediu-mare. Când începe să fumeze, adăugați doar suficiente tobe de pui și coapse pentru a se potrivi în tigaie fără a atinge și a se rumeni până se rumenesc bine pe toate părțile, 8 până la 10 minute în total. Folosind clești, transferați bucățile într-un platou și puneți-le deoparte în timp ce sotati bucățile rămase în loturi, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
TigaieTigaie
CleșteClește
3
Când tot puiul a fost scos din oală, reduceți puțin focul și presărați făina peste picături, amestecând rapid pentru a se amesteca. Gatiti roux-ul, batand constant, pana cand atinge o culoare cu unt de arahide, 5 pana la 6 minute. Urmăriți cu atenție; nu doriți să ardeți rouxul. De îndată ce rouxul are culoarea potrivită, adăugați legumele tocate împreună cu șunca, slănina și usturoiul; aveți grijă, deoarece aburul va fi creat la contactul cu rouxul foarte fierbinte. Reduceți focul la foarte mic și sotati amestecul ușor, amestecând frecvent, până când legumele încep să se înmoaie și degajă puțin lichid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
UsturoiUsturoi
ArahideArahide
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați frunzele de dafin, sarea, cayenne, ardeii negri și albi și cimbru și amestecați bine pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
ArdeiArdei
CimbruCimbru
SareSare
5
Adăugați 4 căni de pui, amestecând bine pentru a amesteca, apoi readuceți pulpele de pui în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
Picior De PuiPicior De Pui
6
Adăugați mai mult stoc, dacă este necesar, pentru a acoperi puiul și aduceți la fierbere la foc mare, amestecând ocazional. Reduceți focul la minim și fierbeți, neacoperit, până când puiul este foarte fraged și aproape, dar nu prea cade de pe os, 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
StocStoc
OsOs
7
Folosind o lingură cu fante, transferați pulpele de pui într-un platou și puneți-le deoparte. Creșteți căldura sub oală la mare și gătiți sosul, neacoperit, până când se reduce la o consistență ușoară a sosului, 10 până la 15 minute. Puneți puiul în oală și gătiți până se încălzește, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De PuiPicior De Pui
Pui întregPui întreg
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Scoateți oala de pe foc, amestecați pulberea de fil și lăsați să stea 5 minute înainte de a o transfera într-un vas de servit.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
articol var
10
Type_27_data = {};
11
articol
12
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții10
Scor De Sănătate50
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista