Gumbo de creveți și Crab este un fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 493 calorii. Această rețetă servește 15 și costă 6,3 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, creveți, țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma orezul fiert, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Crab ' n ' creveți Gumbo, Gumbo de Crab și creveți, și Gumbo De Creveți Și Crab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați cojile de creveți și gătiți la foc mare, până când începe să se rumenească, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3
Adăugați pasta de roșii și gătiți până începe să se lipească de oală, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați sucul de scoică, ceapa, țelina, morcovul și frunzele de dafin și dați la fiert. Se fierbe la foc moderat timp de 25 de minute. Se strecoară stocul într-un vas rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Într-o cratiță, bateți făina cu uleiul pentru a face o pastă. Gatiti la foc moderat, amestecand des, pana cand rouxul devine maro auriu, 30 de minute. Creșteți căldura la moderat mare și gătiți, amestecând, până când rouxul devine maro închis, cu 10 minute mai mult. Răsturnați rouxul într-un castron și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
6
În oală, încălziți 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați usturoiul, ceapa și țelina; gatiti la foc moderat, amestecand, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
8
Adăugați rouxul și gătiți până la barbotare. Se amestecă bulionul și roșiile și se fierbe. Reduceți căldura la moderat scăzută. Se fierbe timp de 1 1/2 ore, până când nu rămâne gust făinos; îndepărtați grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
9
Într-o tigaie, încălziți restul de 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
10
Adăugați ardeiul verde, okra, pudra de chile, boia de ardei, fil, oregano, cimbru, cayenne și piper alb. Se condimentează cu sare și se gătește la foc moderat, amestecând, până se parfumează, 5 minute. Se amestecă o lingură de lichid în oală, se răzuie bucățile rumenite și se transferă în gumbo în oală. Se fierbe, amestecând, timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Gumbo
2 Cesti Catei De Usturoi
Bame
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Adăugați creveții în oală și gătiți, până când sunt albi, 2 minute. Se amestecă crabul; se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Crabi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.