Gumbo de creveți și Crab

Gumbo de creveți și Crab
Gumbo de creveți și Crab este un fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 493 calorii. Această rețetă servește 15 și costă 6,3 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, creveți, țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma orezul fiert, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Crab ' n ' creveți Gumbo, Gumbo de Crab și creveți, și Gumbo De Creveți Și Crab pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați cojile de creveți și gătiți la foc mare, până când începe să se rumenească, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3
Adăugați pasta de roșii și gătiți până începe să se lipească de oală, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați sucul de scoică, ceapa, țelina, morcovul și frunzele de dafin și dați la fiert. Se fierbe la foc moderat timp de 25 de minute. Se strecoară stocul într-un vas rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în BucățiCartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Într-o cratiță, bateți făina cu uleiul pentru a face o pastă. Gatiti la foc moderat, amestecand des, pana cand rouxul devine maro auriu, 30 de minute. Creșteți căldura la moderat mare și gătiți, amestecând, până când rouxul devine maro închis, cu 10 minute mai mult. Răsturnați rouxul într-un castron și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
În oală, încălziți 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați usturoiul, ceapa și țelina; gatiti la foc moderat, amestecand, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
8
Adăugați rouxul și gătiți până la barbotare. Se amestecă bulionul și roșiile și se fierbe. Reduceți căldura la moderat scăzută. Se fierbe timp de 1 1/2 ore, până când nu rămâne gust făinos; îndepărtați grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
9
Într-o tigaie, încălziți restul de 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
10
Adăugați ardeiul verde, okra, pudra de chile, boia de ardei, fil, oregano, cimbru, cayenne și piper alb. Se condimentează cu sare și se gătește la foc moderat, amestecând, până se parfumează, 5 minute. Se amestecă o lingură de lichid în oală, se răzuie bucățile rumenite și se transferă în gumbo în oală. Se fierbe, amestecând, timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
GumboGumbo
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
BameBame
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Adăugați creveții în oală și gătiți, până când sunt albi, 2 minute. Se amestecă crabul; se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
CrabiCrabi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura

Ingrediente

8cu puțină carne pe ele (spate, gât, aripi etc.)cu puțină carne pe ele (spate, gât, aripi etc.)4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilconserve de roșii zdrobiteconserve de roșii zdrobite1lingura. otet de vin rosumorcov, tocatmorcov, tocat1Oreos dublu umplut1 jalapeno proaspăt întreg1 jalapeno proaspăt întreg2(mequite, hickory sau arin)coaste de țelină, tocatecoaste de țelină, tocate2(mequite, hickory sau arin)coaste de țelină, tocate măruntcoaste de țelină, tocate mărunt11 lingură de oregano uscatchile pulberechile pulbere1gallonplus 2 căni de suc de scoiciplus 2 căni de suc de scoici15creveți și cu veneOrez aburit, scallions feliate și Tabasco, pentru servireOrez aburit, scallions feliate și Tabasco, pentru servire1Oreos dublu umplut1 pungă spanac proaspăt pre-spălat1 pungă spanac proaspăt pre-spălat22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyfil pulbere de culoare (a se vedea nota)fil pulbere de culoare (a se vedea nota)3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală4maricăței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați1lingura. otet de vin rosuardei gras verde, tocat finardei gras verde, tocat fin1Oreos dublu umplutpiper alb măcinatpiper alb măcinat454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcarne de crab forfetare, culese pestecarne de crab forfetare, culese peste454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOokra, feliată în runde de 1/2 inchokra, feliată în runde de 1/2 inch1lingura. otet de vin rosuceapa, tocata maruntceapa, tocata marunt1(vinete)ceapa, tocata maruntceapa, tocata marunt11 lingură de oregano uscatoregano uscatoregano uscat11 lingură de oregano uscatlichid-uncii de apă proaspătălichid-uncii de apă proaspătă15creveți și cu veneSareSare1kilogramecreveți, decojite și deveined, scoici rezervatecreveți, decojite și deveined, scoici rezervate15creveți și cu veneCreveți decojiți și deveinați (din stoc)Creveți decojiți și deveinați (din stoc)22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții15
Scor De Sănătate28
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista