Gulaș Ucrainean

Gulaș Ucrainean
Gulașul ucrainean ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 567 calorii, 64G de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $3.01 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Este o destul de scump rețetă pentru fanii alimentelor din Europa de Est. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de boia de ardei, făină, sos de friptură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Borș Ucrainean, Borș Ucrainean, și Crăciun Ucrainean Kutya.

Instrucțiuni

1
Topiți scurtarea într-o oală mare la foc mediu. Gatiti carnea de vita in scurtare fierbinte pana se rumeneste complet, 5 pana la 7 minute. Se amestecă ceapa, usturoiul, boiaua, sarea și piperul în carnea de vită; gatiti si amestecati inca 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Se toarnă apă și sos de friptură în oală; se amestecă până când amestecul de vită este acoperit uniform. Aduceți amestecul la foc mic, reduceți focul la minim și gătiți până când carnea de vită este fragedă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Bateți făina în apă într-un castron mic; se amestecă în amestecul de vită. Continuați să fierbeți tocană până se îngroașă ușor, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Revista