Gulaș Ucrainean
Gulașul ucrainean ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 567 calorii, 64G de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $3.01 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Este o destul de scump rețetă pentru fanii alimentelor din Europa de Est. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de boia de ardei, făină, sos de friptură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Borș Ucrainean, Borș Ucrainean, și Crăciun Ucrainean Kutya.
Instrucțiuni
Topiți scurtarea într-o oală mare la foc mediu. Gatiti carnea de vita in scurtare fierbinte pana se rumeneste complet, 5 pana la 7 minute. Se amestecă ceapa, usturoiul, boiaua, sarea și piperul în carnea de vită; gatiti si amestecati inca 5 minute.
Se toarnă apă și sos de friptură în oală; se amestecă până când amestecul de vită este acoperit uniform. Aduceți amestecul la foc mic, reduceți focul la minim și gătiți până când carnea de vită este fragedă, aproximativ 15 minute.
Bateți făina în apă într-un castron mic; se amestecă în amestecul de vită. Continuați să fierbeți tocană până se îngroașă ușor, 2 până la 3 minute.