Gulaș prăjit de roșii-carne de vită cu chimen

Gulaș prăjit de roșii-carne de vită cu chimen
Gulaș prăjit de roșii-vită cu chimen ar putea fi doar Est-Europene rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 367 calorii. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $1.83 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, friptură rotundă de jos, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Macaroane Roșii De Vită Gulaș American, Gulaș de vițel cu boia, chimen și capere prăjite, și Filet De Vită Prăjit Cu Salsa De Roșii Prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați carnea de vită cu 1/2 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De VităCarne De Vită
2
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Adăugați carne de vită în tigaie; gatiti 3 minute sau pana se rumeneste pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați 1 lingură de boia și semințe de chimen. Reduceți căldura la mediu și gătiți 2 minute, amestecând constant. Se amestecă restul de 1/2 linguriță de sare, restul de 1 lingură de boia, ceapă, țelină, morcov și usturoi; gatiti 5 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
SareSare
5
Adăugați roșiile; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 1/2 ore sau până când carnea de vită este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Carne De VităCarne De Vită
6
Se servește peste tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate24
Revista