Gulaș maghiar II

Gulaș maghiar II
Gulașul maghiar II ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $1.63 pe portie. O porție conține 335 calorii, 30g de proteine, și 18g de grăsime. Dacă aveți friptură de vită, zahăr brun, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi paprika maghiară, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei din Europa de Est. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Gulaș Maghiar, Gulaș Maghiar, și Gulaș Maghiar.

Instrucțiuni

1
Puneți carnea de vită în aragaz lent și acoperiți cu ceapă. Într-un castron mediu, amestecați împreună ketchup, sos Worcestershire, zahăr brun, sare, boia de ardei, muștar și 1 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Zahăr BrunZahăr Brun
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
MuștarMuștar
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
CeapăCeapă
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
BolBol
2
Se toarnă amestecul peste carne de vită și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
3
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 9 până la 10 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
4
Se amestecă 1/4 cană de apă cu făină pentru a forma o pastă și se amestecă în gulaș. Gatiti la mare timp de 10 pana la 15 minute, sau pana cand sosul se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
ApăApă

Echipamente

DificultateExpert
Gata În10 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Revista