Gulaș maghiar II
Gulașul maghiar II ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $1.63 pe portie. O porție conține 335 calorii, 30g de proteine, și 18g de grăsime. Dacă aveți friptură de vită, zahăr brun, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi paprika maghiară, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei din Europa de Est. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Gulaș Maghiar, Gulaș Maghiar, și Gulaș Maghiar.
Instrucțiuni
Puneți carnea de vită în aragaz lent și acoperiți cu ceapă. Într-un castron mediu, amestecați împreună ketchup, sos Worcestershire, zahăr brun, sare, boia de ardei, muștar și 1 cană de apă.
Se toarnă amestecul peste carne de vită și ceapă.
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 9 până la 10 ore sau până când carnea este fragedă.
Se amestecă 1/4 cană de apă cu făină pentru a forma o pastă și se amestecă în gulaș. Gatiti la mare timp de 10 pana la 15 minute, sau pana cand sosul se ingroasa.