Gulașul maghiar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 278 calorii, 28G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Un amestec de frunze de dafin, morcovi, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este tipică bucătăriei din Europa de Est. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Încercați Gulaș Maghiar, Gulaș Maghiar, și Gulaș Maghiar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați carnea de vită și ceapa într-o cratiță medie. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se rumenesc uniform
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Într-o cratiță mare, așezați carnea, ceapa, sucul de roșii, țelina, fasolea verde, morcovii, mazărea, frunzele de dafin, sarea și piperul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Grăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch