Gulaș Maghiar
Gulașul maghiar necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 4,73 USD pe porție. O porție conține 799 calorii, 64G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți încercați build-a-meal, bulion de vită, mușchi de vită dezosat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din Europa de Est. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Gulaș Maghiar, Gulaș Maghiar, și Gulaș Maghiar.
Instrucțiuni
Tăiați și aruncați grăsimea din carnea de vită.
Tăiați carnea peste Bob în felii groase de 1/8 inch.
Puneți o tigaie antiaderentă de 12 până la 13 inci la foc mare. Când tigaia este fierbinte, adăugați carne de vită și amestecați până când carnea se rumeneste ușor, 2 până la 3 minute.
Se toarnă într-un castron.
Adăugați ciupercile în tigaie și amestecați des până se rumenesc, 3 până la 4 minute.
Adăugați la carne de vită.
Adăugați ceapa în tigaie și amestecați până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute. Reduceți focul la mediu și amestecați ardeiul în ceapă.
Între timp, gătiți tăiței în aproximativ 3 litri de apă clocotită până când abia se înmoaie să muște, 4 până la 5 minute.
Scurgeți și așezați pe un platou mare; Păstrați cald.
Se amestecă bulionul și amidonul de porumb; se adaugă la amestecul de ceapă și se amestecă doar până când amestecul fierbe, aproximativ 2 minute.
Întoarceți carnea de vită și ciupercile în tigaie și amestecați până la fierbinte, aproximativ 1 1/2 minute.
Adăugați smântână și amestecați până când este fierbinte, aproximativ 1 minut.
Puneți amestecul de carne peste tăiței fierbinți.
Se presară pătrunjel tocat și se condimentează după gust cu sare și piper.