Gulaș Maghiar

Gulaș Maghiar
Gulașul maghiar necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 4,73 USD pe porție. O porție conține 799 calorii, 64G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți încercați build-a-meal, bulion de vită, mușchi de vită dezosat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din Europa de Est. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Gulaș Maghiar, Gulaș Maghiar, și Gulaș Maghiar.

Instrucțiuni

1
Tăiați și aruncați grăsimea din carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
2
Tăiați carnea peste Bob în felii groase de 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
CarneCarne
3
Puneți o tigaie antiaderentă de 12 până la 13 inci la foc mare. Când tigaia este fierbinte, adăugați carne de vită și amestecați până când carnea se rumeneste ușor, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se toarnă într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați ciupercile în tigaie și amestecați des până se rumenesc, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați la carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
7
Adăugați ceapa în tigaie și amestecați până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute. Reduceți focul la mediu și amestecați ardeiul în ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Între timp, gătiți tăiței în aproximativ 3 litri de apă clocotită până când abia se înmoaie să muște, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
9
Scurgeți și așezați pe un platou mare; Păstrați cald.
10
Se amestecă bulionul și amidonul de porumb; se adaugă la amestecul de ceapă și se amestecă doar până când amestecul fierbe, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
BulionBulion
CeapăCeapă
11
Întoarceți carnea de vită și ciupercile în tigaie și amestecați până la fierbinte, aproximativ 1 1/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Adăugați smântână și amestecați până când este fierbinte, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
13
Puneți amestecul de carne peste tăiței fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
CarneCarne
14
Se presară pătrunjel tocat și se condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PătrunjelPătrunjel

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate52
Revista