Gulaș de vită cu găluște

Gulaș de vită cu găluște
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați gulașul de vită cu găluște. Această rețetă face 4 porții cu 1041 calorii, 72g de proteine, și 51G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.64 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din Europa de Est. Vă este adus prin simple rețete. 596 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de piper, sare kosher, făină de tort și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Gulaș De Vită, Gulaș De Vită, și Gulaș De Vită.

Instrucțiuni

1
Gatiti ceapa, adaugati usturoiul si chimenul: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare saut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați ceapa, presărați cu zahăr și gătiți, amestecând des, până când ceapa se rumeneste și se caramelizează, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
4
Dacă ceapa în orice moment pare că se usucă în tigaie, reduceți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați usturoiul tocat și semințele de chimen prăjite măcinate și gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
1
Se presară cu paprikas dulci și picante și se aruncă pentru a acoperi. Se amestecă maghiranul, cimbru și frunza de dafin. Gatiti inca un minut, pana cand parfumati.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
MaghiranMaghiran
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
2
în pasta de tomate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
3
Adăugați oțetul și bulionul și deglazați tigaia, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați carnea de vită cubată și presărați sare și piper. Aduceți întregul amestec la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul la minim pentru a menține un foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Acoperiți și gătiți până când carnea de vită se destramă fragedă, aproximativ 1 1/2 ore, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Adăugați mai multă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
7
Faceți găluștele: pentru a pregăti găluștele, amestecați împreună făina de tort, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Făină De TortFăină De Tort
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
8
Combinați cu laptele și untul topit, amestecând ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
9
Aruncați găluștele în tocană: după ce tocanita s-a fiert până se înmoaie la Pasul 4, aruncați aluatul de găluște prin (îngrămădirea) lingurițelor în tocană care fierbe. Acoperiți și gătiți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
10
După ce ați acoperit tigaia, nu descoperiți în timp ce găluștele se gătesc! Pentru ca acestea să fie ușoare și pufoase, trebuie să aburească. Dacă descoperiți tigaia, aburul va scăpa și găluștele vor fierbe în schimb.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
După 15 minute, testați găluștele cu o scobitoare. Dacă scobitoarea iese curată, găluștele sunt gata.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă

Ingrediente

22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyO mână generoasă de pătrunjel cu frunze plate, feliate subțireO mână generoasă de pătrunjel cu frunze plate, feliate subțire2mariceapă, feliată subțire (aproximativ 4 căni de ceapă feliată)ceapă, feliată subțire (aproximativ 4 căni de ceapă feliată)11 lingură de oregano uscatfâșie de coajă de lămâiefâșie de coajă de lămâie11 lingură de oregano uscatcuișoare de usturoi, tocate (aproximativcuișoare de usturoi, tocate (aproximativ11 lingură de oregano uscatsemințe de chimen, prăjite și măcinatesemințe de chimen, prăjite și măcinate22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleypaprika dulce maghiarăpaprika dulce maghiară1Oreos dublu umplutpaprika maghiară picantăpaprika maghiară picantă22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleymaghiran proaspăt tocat sau oregano (sau 1 lingură de uscat)maghiran proaspăt tocat sau oregano (sau 1 lingură de uscat)1Oreos dublu umplutcimbru proaspăt tocat (sau 1/2 linguriță uscată)cimbru proaspăt tocat (sau 1/2 linguriță uscată)1igname, decojită și tăiată în felii groaseigname, decojită și tăiată în felii groase32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleypulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)pulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(ficatul și gâtul îndepărtate)(ficatul și gâtul îndepărtate)1kilogramechuck roast, tăiat în cuburi de 2 inci (tăiate cu exces de grăsime)chuck roast, tăiat în cuburi de 2 inci (tăiate cu exces de grăsime)1Oreos dublu umplutcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare0Bucăți de caramele Heath Barcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină de tortfăină de tort2Bucăți de caramele Heath Bar1 1/3 cană melasă1 1/3 cană melasă1Oreos dublu umplut5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilprăjituri cu fulgi de ovăz cu curmale, mărunțite grosierprăjituri cu fulgi de ovăz cu curmale, mărunțite grosier22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyunt topitunt topit

Vin recomandat: Rioja, Shiraz, Zweigelt

Gulaș în meniu? Încercați să împerecheați cu Rioja, Shiraz și Zweigelt. În timp ce un vin roșu maghiar ar fi potrivit, am recomandat câteva vinuri roșii mai ușor de găsit, care vor funcționa și ele frumos. La Riojan alta Vinan Arana Rioja Reserva cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
La Rioja Alta Vina Arana Rioja Reserva
La Rioja Alta Vina Arana Rioja Reserva
Amestec: 95% Tempranillo, 5% Mazuelo
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Revista