Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați gulașul de vită cu găluște. Această rețetă face 4 porții cu 1041 calorii, 72g de proteine, și 51G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.64 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din Europa de Est. Vă este adus prin simple rețete. 596 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de piper, sare kosher, făină de tort și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Gulaș De Vită, Gulaș De Vită, și Gulaș De Vită.
Instrucțiuni
1
Gatiti ceapa, adaugati usturoiul si chimenul:
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Chimen
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare saut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați ceapa, presărați cu zahăr și gătiți, amestecând des, până când ceapa se rumeneste și se caramelizează, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Dacă ceapa în orice moment pare că se usucă în tigaie, reduceți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați usturoiul tocat și semințele de chimen prăjite măcinate și gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Chimen
Dressing Lamaie Piper
1
Se presară cu paprikas dulci și picante și se aruncă pentru a acoperi. Se amestecă maghiranul, cimbru și frunza de dafin. Gatiti inca un minut, pana cand parfumati.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Maghiran
2 Cesti Catei De Usturoi
2
în pasta de tomate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
3
Adăugați oțetul și bulionul și deglazați tigaia, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați carnea de vită cubată și presărați sare și piper. Aduceți întregul amestec la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul la minim pentru a menține un foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Acoperiți și gătiți până când carnea de vită se destramă fragedă, aproximativ 1 1/2 ore, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Adăugați mai multă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
7
Faceți găluștele: pentru a pregăti găluștele, amestecați împreună făina de tort, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Făină De Tort
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
8
Combinați cu laptele și untul topit, amestecând ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
9
Aruncați găluștele în tocană: după ce tocanita s-a fiert până se înmoaie la Pasul 4, aruncați aluatul de găluște prin (îngrămădirea) lingurițelor în tocană care fierbe. Acoperiți și gătiți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
10
După ce ați acoperit tigaia, nu descoperiți în timp ce găluștele se gătesc! Pentru ca acestea să fie ușoare și pufoase, trebuie să aburească. Dacă descoperiți tigaia, aburul va scăpa și găluștele vor fierbe în schimb.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
După 15 minute, testați găluștele cu o scobitoare. Dacă scobitoarea iese curată, găluștele sunt gata.
Gulaș în meniu? Încercați să împerecheați cu Rioja, Shiraz și Zweigelt. În timp ce un vin roșu maghiar ar fi potrivit, am recomandat câteva vinuri roșii mai ușor de găsit, care vor funcționa și ele frumos. La Riojan alta Vinan Arana Rioja Reserva cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.