Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați gulașul de porc rapid. O porție conține 327 calorii, 36g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.05 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ulei de măsline, țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei din Europa de Est. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este mare. Încercați Gulaș rapid și ușor, Gulaș Maghiar Rapid, și Gulașul rapid și gustos al lui Deb OAMC pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aruncați bucățile de porc cu cimbru, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți
2 Cesti Catei De Usturoi
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
(tub Mare)
2
Încălziți 1/2 din ulei într-un cuptor olandez mediu la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui
3
Adăugați bucățile de porc într-un singur strat și gătiți până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
4
Transferați cu o lingură pliată într-un bol.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Încălziți uleiul rămas în același vas și adăugați morcovii, țelina, ceapa și ardeiul gras și gătiți, amestecând, până se înmoaie, 7 până la 10 minute. Se amestecă ardeiul, pasta de roșii, chimenul și usturoiul până se parfumează și pasta de roșii s-a întunecat ușor, 1 până la 2 minute. Se amestecă bulionul și 1 1/2 căni de apă și se aduce la foc mic. Gatiti pana cand legumele sunt fragede si bulionul s-a ingrosat, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Taitei Rigatoni Uscati
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Semințe De Chimen
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Între timp, gătiți tăiței conform instrucțiunilor pachetului și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
7
Adăugați carnea de porc înapoi în tocană și gătiți, amestecând, până când carnea de porc este gătită și fierbinte. Se amestecă oțetul și se condimentează cu sare și piper. Aruncați cu tăiței cu ou fierbinte și garnisiți cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți