Gulașul de porc cu mere și ceapă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 49G de grăsime, și un total de 859 calorii. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați suc de mere tulbure, mere, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până mere ai putea urma acest curs principal cu Mere De Caramel Fierbinte ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei din Europa de Est. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mere și ceapă pentru a servi cu carne de porc, Cotlet De Porc Cu Ceapă De Mere, și Cotlet De Porc De Ceapă Și Măr pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați slănina și gătiți până când sunt crocante; îndepărtați cu o lingură pliată. Se usucă carnea de porc cu prosoape de hârtie, se adaugă la picăturile de slănină fierbinte și se lasă carnea să formeze o crustă rumenită. Întoarceți carnea de porc, gătiți până când cealaltă parte este rumenită și apoi sfărâmați carnea de porc cu o lingură de lemn. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
3
În timp ce carnea de porc se rumenesc, curățați și tocați merele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Se adaugă la carnea de porc împreună cu cimbru, ardei chile, ceapă și frunze de dafin și se amestecă pentru a se înmuia, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Adăugați ardeiul, coriandrul și chimenul și amestecați timp de 1 minut. Întoarceți slănina în tigaie și adăugați bulionul de pui, cidrul și sucul de lămâie. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe până se îngroașă și carnea de porc este fragedă (pentru umărul tăiat manual).
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați puțin mai mult stoc sau apă dacă gulașul se usucă prea repede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
7
Pentru a servi, gătiți tăiței și aruncați cu unt. Se amestecă mărarul și pătrunjelul. Umpleți bolurile de servire cu tăiței și o oală de gulaș. Se acoperă cu brânza și smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1/4 Cană De Grăsime De Porc
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Crengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat