Gulaș de porc cu măr și ceapă

Gulaș de porc cu măr și ceapă
Gulașul de porc cu mere și ceapă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 49G de grăsime, și un total de 859 calorii. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați suc de mere tulbure, mere, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până mere ai putea urma acest curs principal cu Mere De Caramel Fierbinte ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei din Europa de Est. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mere și ceapă pentru a servi cu carne de porc, Cotlet De Porc Cu Ceapă De Mere, și Cotlet De Porc De Ceapă Și Măr pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Adăugați slănina și gătiți până când sunt crocante; îndepărtați cu o lingură pliată. Se usucă carnea de porc cu prosoape de hârtie, se adaugă la picăturile de slănină fierbinte și se lasă carnea să formeze o crustă rumenită. Întoarceți carnea de porc, gătiți până când cealaltă parte este rumenită și apoi sfărâmați carnea de porc cu o lingură de lemn. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
3
În timp ce carnea de porc se rumenesc, curățați și tocați merele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Se adaugă la carnea de porc împreună cu cimbru, ardei chile, ceapă și frunze de dafin și se amestecă pentru a se înmuia, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Adăugați ardeiul, coriandrul și chimenul și amestecați timp de 1 minut. Întoarceți slănina în tigaie și adăugați bulionul de pui, cidrul și sucul de lămâie. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe până se îngroașă și carnea de porc este fragedă (pentru umărul tăiat manual).
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați puțin mai mult stoc sau apă dacă gulașul se usucă prea repede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
7
Pentru a servi, gătiți tăiței și aruncați cu unt. Se amestecă mărarul și pătrunjelul. Umpleți bolurile de servire cu tăiței și o oală de gulaș. Se acoperă cu brânza și smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)

Ingrediente

1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcidru de mere sau suc de mere organic tulburecidru de mere sau suc de mere organic tulbure21 litru de lapte integral, la temperatura camereimere, cum ar fi Gala sau Honeycrispmere, cum ar fi Gala sau Honeycrisp142ardei habeneroslănină afumată, tocatăslănină afumată, tocată1lingura. otet de vin rosușuncă întreagă pentru învelitșuncă întreagă pentru învelit6puțin dovlecel tocatForme mini pentru brioșeForme mini pentru brioșe4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(ficatul și gâtul îndepărtate)(ficatul și gâtul îndepărtate)2Ardei Fresno chile, însămânțați și tocați măruntArdei Fresno chile, însămânțați și tocați mărunt2Crustă: firimituri de biscuiți grahammărar proaspăt tocatmărar proaspăt tocat2Crustă: firimituri de biscuiți grahampătrunjel proaspăt tocatpătrunjel proaspăt tocat2Crustă: firimituri de biscuiți grahamfrunze proaspete de cimbrufrunze proaspete de cimbru2cp. legume (de exemplu, spanac)coriandru măcinatcoriandru măcinat2cp. legume (de exemplu, spanac)chimen măcinatchimen măcinat1Suc de lămâieSuc de lămâie6puțin dovlecel tocatSare Kosher și piper proaspăt măcinatSare Kosher și piper proaspăt măcinat2Crustă: firimituri de biscuiți grahamulei vegetal sau de măslineulei vegetal sau de măsline21 litru de lapte integral, la temperatura camereiceapa mare sau ceapa, tocata maruntceapa mare sau ceapa, tocata marunt907ardei habenerocarne de porc măcinată grosieră de la un măcelar sau umăr de porc tocat manual (puteți folosi carne de porc măcinată din carcasa de carne, dar vasul va avea mai mult o consistență de chili de vită măcinată)carne de porc măcinată grosieră de la un măcelar sau umăr de porc tocat manual (puteți folosi carne de porc măcinată din carcasa de carne, dar vasul va avea mai mult o consistență de chili de vită măcinată)4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcheddar alb ascuțit mărunțitcheddar alb ascuțit mărunțit2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil3 pachete (8 uncii fiecare) cremă de brânză redusă în grăsimi, tăiată cubulețe3 pachete (8 uncii fiecare) cremă de brânză redusă în grăsimi, tăiată cubulețe3Crustă: firimituri de biscuiți grahampaprika dulcepaprika dulce6puțin dovlecel tocatTaitei de ou Extra-largiTaitei de ou Extra-largi
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Revista