Gulașul de porc cu mere și ceapă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 49G de grăsime, și un total de 859 calorii. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați suc de mere tulbure, mere, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până mere ai putea urma acest curs principal cu Mere De Caramel Fierbinte ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei din Europa de Est. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mere și ceapă pentru a servi cu carne de porc, Cotlet De Porc Cu Ceapă De Mere, și Cotlet De Porc De Ceapă Și Măr pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați slănina și gătiți până când sunt crocante; îndepărtați cu o lingură pliată. Se usucă carnea de porc cu prosoape de hârtie, se adaugă la picăturile de slănină fierbinte și se lasă carnea să formeze o crustă rumenită. Întoarceți carnea de porc, gătiți până când cealaltă parte este rumenită și apoi sfărâmați carnea de porc cu o lingură de lemn. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
3
În timp ce carnea de porc se rumenesc, curățați și tocați merele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
4
Se adaugă la carnea de porc împreună cu cimbru, ardei chile, ceapă și frunze de dafin și se amestecă pentru a se înmuia, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5
Adăugați ardeiul, coriandrul și chimenul și amestecați timp de 1 minut. Întoarceți slănina în tigaie și adăugați bulionul de pui, cidrul și sucul de lămâie. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe până se îngroașă și carnea de porc este fragedă (pentru umărul tăiat manual).
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Pentru Ungerea Insertului
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Adăugați puțin mai mult stoc sau apă dacă gulașul se usucă prea repede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
7
Pentru a servi, gătiți tăiței și aruncați cu unt. Se amestecă mărarul și pătrunjelul. Umpleți bolurile de servire cu tăiței și o oală de gulaș. Se acoperă cu brânza și smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie