Guisados ' Cochinita Pibil Tacos
Guisados ' Cochinita Pibil Tacos este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 251 calorii, 21g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 15 minute. Dacă aveți oțet de vin, usturoi, oricare dintre condimente și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Cochinita Pibil Tacos, Cochinita Pibil (Puerco Pibil), și Cochinita Pibil pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru carnea de porc: amestecați sucul de lămâie, sucul de portocale, oțetul și pasta achiote împreună.
Se toarnă amestecul peste carnea de porc într-un vas mare de gătit și se lasă să se marineze peste noapte la frigider.
A doua zi, adăugați 2 căni de apă, boabele de piper, frunzele de dafin, usturoiul, ceapa, condimentele preferate și puțină sare și piper.
Lăsați carnea de porc să gătească la foc mic timp de 3 până la 4 ore. Când carnea este fragedă și se destramă, este gata.
Serviți cu tortilla de porumb fierbinte și garniturile preferate.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Crescut într-o denumire care experimentează veri răcoroase și ierni blânde, acest Pinot Noir oferă un contrast interesant cu îmbutelierea Coppola din California, exprimând o structură de tanin mai delicată și o aciditate mai mare, ceea ce îl face elegant și bine proporționat. Acest vin reflectă esența denumirii și aromelor care fac Oregon Pinot Noir atât de dorit.Ușor și elegant, Palatul prezintă o calitate proaspăt culesăcalitate, aciditate plină de viață și dulceață de stejar bine echilibrată.Acest vintage este fruct înainte cu o textură suplă satinată și taninuri coapte. Datorită selecției atente a butoiului, notede migdale la grătar și pâine prăjită sunt integrate frumos în matricea aromelor.