Guacamole Și Chipsuri De Tortilla Coapte

Guacamole Și Chipsuri De Tortilla Coapte
Guacamole și tortilla coapte Chips-uri ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 3 și costă 2,81 USD pe porție. O porție conține 553 calorii, 9g de proteine, și 41G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta funcționează bine ca un preț rezonabil Hor d ' oeuvre. Un amestec de avocado, puteți face versiunea trișor și adăugați 3 linguri de salsan și sare la avocado, tortilla de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt La locul de muncă: Guacamole cu mere mari cu chipsuri de Tortilla coapte dulci și sărate, Guacamole: o baie excelentă pentru chipsurile de tortilla, și Guacamole cu chipsuri de tortilla Chipotle.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 47 de dolari.
Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir
Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir
Meyer din 2014 combină fructele culese atât la începutul, cât și la sfârșitul recoltei pentru a produce un vin picant, aromat, care combină cireșul roșu și pruna cu woodsmoke, tarhon, potpourri și CR arkulme brulee. Gustul este proaspăt și suplu, cu condimente întunecate purtate de o mulțime de fructe roșii până la un finisaj lung, delicat echilibrat. Acesta este un vin tânăr care va câștiga în greutate în anul următor și va îmbătrâni grațios timp de peste 10 ani.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate65
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista