Guacamole de porumb și fasole neagră

Guacamole de porumb și fasole neagră
Porumb și fasole neagră Guacamole ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 228 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, ceapă, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. 452 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Fasole Neagră Și Guacamol De Porumb, Guacamol De Fasole Neagră, și Burrito de fasole neagră cu guacamol.

Instrucțiuni

1
Amestecați ardeiul gras roșu, ceapa roșie, usturoiul, porumbul dulce, fasolea neagră și feliile de avocado împreună într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
Felii De AvocadoFelii De Avocado
Fasole NeagrăFasole Neagră
Porumb DulcePorumb Dulce
Ceapă RoșieCeapă Roșie
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Amestecați sucul de lămâie, sarea, piperul negru și cilantro în amestecul de avocado până când se obține textura dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Suc De LămâieSuc De Lămâie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
SareSare

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate36
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista