Guacamole de porumb și fasole neagră
Porumb și fasole neagră Guacamole ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 228 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, ceapă, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. 452 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Fasole Neagră Și Guacamol De Porumb, Guacamol De Fasole Neagră, și Burrito de fasole neagră cu guacamol.
Instrucțiuni
Amestecați ardeiul gras roșu, ceapa roșie, usturoiul, porumbul dulce, fasolea neagră și feliile de avocado împreună într-un bol mare.
Amestecați sucul de lămâie, sarea, piperul negru și cilantro în amestecul de avocado până când se obține textura dorită.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros_rox7. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.