Guacamole cu slănină, rampe la grătar (sau ceapă verde) și Tomatillos prăjiți

Guacamole cu slănină, rampe la grătar (sau ceapă verde) și Tomatillos prăjite este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 hor d ' oeuvre. Această rețetă face 3 porții cu 618 calorii, 9g de proteine, și 59G de grăsime fiecare. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de tomatillos, suc de lămâie, serrano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Guacamole cu Tomatillos prăjiți, Guacamole Cu Tomatillos Prăjiți, și Guacamole cu Tomatillos prăjiți și ardei Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți un grătar cu gaz la mediu sau aprindeți un grătar cu cărbune și lăsați-l să ardă până când cărbunii sunt fierbinți mediu și acoperiți cu cenușă cenușie.
Așezați tomatillos tăiat în jumătate cu fața în jos pe o foaie de copt cu margini sau o tigaie metalică și glisați pe grătar.
Ungeți rampele (sau ceapa verde sau arpagicul de usturoi) cu ulei.
Așezați-le direct pe grătar, împreună cu chile (nu este nevoie de ulei). Grătați rampele (sau standurile lor) și chile, întorcându—se ocazional, până se înmoaie și se rumenesc bogat-rampele vor dura 4 până la 5 minute, chile aproximativ 1
Gatiti tomatillos aproximativ 3 pana la 4 minute, pana se inmoaie si se rumenesc pe o parte, apoi intoarceti-le si gatiti cealalta parte. Răcește totul. Tăiați fin rampele(etc.) și chile, apoi răzuiți într-un castron mare. Tăiați tomatillo în bucăți mici și răzuiți-le cu rampele, apoi răzuiți în orice suc care rămâne pe foaia de copt.
În timp ce legumele la grătar se răcesc, gătiți slănina într-un singur strat într-o tigaie mare la foc mediu, întorcându-se din când în când, până se rumenesc și crocante, aproximativ 10 minute.
Se scurge pe prosoape de hârtie, apoi se toacă în bucăți mici.
Tăiați avocado în jumătate, trecând un cuțit în jurul gropii de sus în jos și înapoi din nou. Răsuciți jumătățile în direcții opuse pentru a elibera groapa dintr-o parte a fiecărui avocado.
Scoateți groapa, apoi scoateți carnea din fiecare jumătate în vasul cu tomatillos. Cu un masher de cartofi de modă veche, o furculiță mare sau spatele unei linguri mari, zdrobiți grosolan avocado cu amestecul de tomatillo. Se amestecă sucul de lămâie, coriandrul și jumătate din slănină. Gustați și condimentați cu sare, de obicei aproximativ 1 linguriță. Acoperiți cu folie de plastic presată direct pe suprafața guacamolului și dați-o la frigider până când sunteți gata de servit.
Când vine acel moment, răzuiește guacamolul într-un vas de servit și presară cu slănina rămasă.
Se ornează cu frunze de coriandru.
Rampele sunt disponibile numai primăvara și numai în anumite părți ale Statelor Unite; dacă a ta este zona, probabil că le vei găsi doar la piețele fermierilor sau la magazinele de specialitate. Arpagicul cu usturoi (arată ca arpagicul, dar este plat, cu o aromă certă de usturoi) este de obicei din abundență pe piețele asiatice; sunt perene și ușor de cultivat, ceea ce fac eu. Îmi place saut saut sau la gratar pentru aroma lor dulce, garlicky verde. Ceapa verde este ușor de găsit peste tot, în fiecare zi.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.