Guacamole cu jalape carbonizate și Scallions
Rețeta Guacamole cu jalape carbonizate și Scallions ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 20 minute. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 8 și costă 67 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 140 de calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, jalapeincurbo, avocado hass și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Guacamole cu jalape carbonizate și Scallions, Guacamole cu Jalapeno carbonizat și Scallions, și Guacamole cu porumb carbonizat, fasole neagră și Scallions pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți o tigaie pentru grătar. Într-un castron mic, aruncați scallions, usturoi și jalapeo cu uleiul vegetal. Grătiți la foc moderat, rotind ocazional, până când este carbonizat peste tot, 5 până la 6 minute.
Transferați pe o suprafață de lucru și lăsați să se răcească.
Tăiați mărunt scallions și jalapeo și transferați într-un castron mediu. Curățați cățelele de usturoi, zdrobiți-le într-o pastă și adăugați-le în castron. Scoateți carnea de avocado în castron și zdrobiți grosier cu o furculiță. Îndoiți coriandrul și sucul de lămâie în guacamol, condimentați cu sare și piper și serviți.