Guacamol De Porumb Picant
Guacamole de porumb picant ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 31 de cenți pe porție. O porție conține 93 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, porumb cu miez, 48 de chipsuri de tortilla cheddar cu legume prăjite și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pui la grătar cu guacamole picant și chipsuri de porumb, Guacamol cu chipsuri de porumb (guacamole Con Totopos), și Porumb și Cotija Guacamole (akan Esquites Guacamole) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie antiaderentă de 8 inci, gătiți porumbul la foc mediu-mare 5 până la 8 minute, amestecând ocazional, până când este ușor prăjit.
Între timp, într-un castron mediu, amestecați ingredientele rămase, cu excepția chipsurilor de tortilla, cu furculița, zdrobind avocado. Se amestecă porumbul.
Se servește cu chipsuri de tortilla.