Guacamol
Guacamolul este un fără gluten, întreg 30 și vegan hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 33g de grăsime, și un total de 342 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,35 USD pe porție. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de lime, ceapă, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați guacamole | cum se face guacamole / guacamole mexican, Chipotle Mexican Grill Guacamole – guacamole proaspăt făcute, care este ușor de a face poate fi avut cu acest, și Pătlagină verde prăjită cu Guacamole și creveți (Tostada de PL Inktano con camarones y Guacamole) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Mash cilantro, ceapa, uleiul de canola, dacă se utilizează, avocado, suc de lămâie și jalapenos împreună într-un castron, folosind o furculiță; guacamole ar trebui să fie gros. Condimentează cu sare și piper.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros_roxix de Pinot Noir, cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.