Grătar - somon glazurat cu fasole verde și Rețetă de porumb
Grătar-somon glazurat cu fasole verde și Rețetă de porumb este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 20 de porții. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 67 calorii. 108 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fasole, ulei de măsline, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Rețetă De Somon Crockpot Și Fasole Verde, Somon glazurat cu susan și fasole verde, și Somon glazurat cu soia dulce cu orez brun cu nuci și fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Setați un suport pentru cuptor în cea mai înaltă poziție și încălziți cuptorul la 500 F.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați fasolea verde, albușurile de scallion, sarea de linguriță și piperul de linguriță. Gatiti, aruncand frecvent, pana cand fasolea verde incepe sa se inmoaie, 5 pana la 7 minute.
Adăugați porumbul și gătiți, aruncând frecvent, până când legumele sunt fragede, încă 3 până la 4 minute. Îndoiți verdele de scallion.Între timp, așezați somonul pe o foaie de copt căptușită cu folie și condimentați cu linguriță fiecare sare și piper. Împărțind uniform, periați cu sosul de grătar.
Coaceți până la fiert, 8 până la 12 minute.
Serviți somonul cu legumele și presărați busuiocul.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.