Grătar Mixt Mediteranean
Gratar mixt mediteranean ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 534 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,88 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, vinete, roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Grătar Mixt Italian, Grătar Mixt Mexican, și Grătar mixt fără carne.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar la înălțime medie.
Amestecați iaurtul, usturoiul, pătrunjelul și oregano într-un bol. Într-un castron separat, aruncați puiul cu 1/4 cană din amestecul de iaurt, 1/2 linguriță de sare și piper după gust. Se amestecă uleiul de măsline în amestecul de iaurt rămas și se lasă deoparte.
Ungeți părțile tăiate ale vinetei cu ulei de măsline și presărați sare și boia afumată.
Ungeți pâinea cu ulei de măsline.
Ungeți grătarele cu ulei de măsline. Grătați puiul, întorcându-vă o dată, până când este fiert și un termometru introdus în partea cea mai groasă înregistrează 160 de grade F, 15 până la 20 de minute. Între timp, grătați vinetele, cu pielea în jos, până se înmoaie, aproximativ 15 minute; întoarceți și continuați să gătiți până se înmoaie, încă aproximativ 5 minute. Grătați roșiile și pâinea, întorcând o dată, până când sunt marcate, 2 până la 3 minute.
Serviți puiul, vinetele, roșiile și pâinea cu sosul de iaurt.
Pe porție: Calorii 545; grăsime 18 g (saturate 4 g); Colesterol 98 mg; sodiu 795 mg; Carbohidrați 47 g; Fibre 6 g; Proteine 47 g
Fotografie de Antonis Achilleos