Grătar Mixt Mediteranean

Grătar Mixt Mediteranean
Gratar mixt mediteranean ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 534 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,88 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, vinete, roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Grătar Mixt Italian, Grătar Mixt Mexican, și Grătar mixt fără carne.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar la înălțime medie.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Amestecați iaurtul, usturoiul, pătrunjelul și oregano într-un bol. Într-un castron separat, aruncați puiul cu 1/4 cană din amestecul de iaurt, 1/2 linguriță de sare și piper după gust. Se amestecă uleiul de măsline în amestecul de iaurt rămas și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Ungeți părțile tăiate ale vinetei cu ulei de măsline și presărați sare și boia afumată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Ungeți pâinea cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
5
Ungeți grătarele cu ulei de măsline. Grătați puiul, întorcându-vă o dată, până când este fiert și un termometru introdus în partea cea mai groasă înregistrează 160 de grade F, 15 până la 20 de minute. Între timp, grătați vinetele, cu pielea în jos, până se înmoaie, aproximativ 15 minute; întoarceți și continuați să gătiți până se înmoaie, încă aproximativ 5 minute. Grătați roșiile și pâinea, întorcând o dată, până când sunt marcate, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Serviți puiul, vinetele, roșiile și pâinea cu sosul de iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
7
Pe porție: Calorii 545; grăsime 18 g (saturate 4 g); Colesterol 98 mg; sodiu 795 mg; Carbohidrați 47 g; Fibre 6 g; Proteine 47 g
8
Fotografie de Antonis Achilleos
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista