Grătar divizat Kielbasa Reubens cu varză caldă de muștar-chimen

Grătar divizat Kielbasa Reubens cu varză caldă de muștar-chimen
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Kielbasa Reubens la grătar cu varză caldă de muștar-chimen. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 491 calorii. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Dacă aveți gust de piper, unt, curcan kielbasa și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Sauerkraut & Kielbasa Sandwich La Gratar, Kielbasa la gratar cu varza murata si ceapa, și Salată de Kielbasan și linte cu pansament cald de muștar-fenicul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți o tigaie pentru grătar la mediu-înalt.căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Încălziți o tigaie mică la foc mediu. Prăjiți semințele câteva minute, apoi amestecați varza, berea sau cidrul și muștarul și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Tăiați kielbasa în 4 porții și împărțiți bucățile de cârnați în jumătate, deschizându-le. Grătați cârnații pe tigaia fierbinte până când sunt crocante pe ambele părți, aproximativ 7 până la 8 minute în total. Ștergeți o parte din grăsime de pe tavă și lăsați focul la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KielbasaKielbasa
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Unt ușor 1 parte din fiecare felie de pâine. Construiți sandvișuri laterale cu unt de kielbasa la grătar, varză murată și 2 felii de brânză; întindeți partea superioară a fiecărui sandviș cu gust de ardei roșu înainte de a pune la loc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
KielbasaKielbasa
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
5
Grătați sandvișurile pe tavă până când sunt crocante.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Tăiați și serviți.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Revista