Grătarul de porc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 328 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $ 2.56 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 50 de minute. Un amestec de sos de grătar, ardei gras, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până vin alb ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Încercați Burger De Porc La Grătar, 3 Ingredient Tras Carne De Porc Barbeque, și Muschiulet de porc cu sos Barbeque Guava pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, amestecați vinul, piperul alb, fumul lichid, usturoiul, piperul negru, sosul de piper și sosul Worcestershire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fum Lichid
Piper Negru
Sos Fierbinte
Piper Alb
Usturoi
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Puneți carnea de porc într-un aragaz lent și acoperiți cu amestecul de sos. Acoperiți și gătiți 4 până la 5 ore la scăzut sau până când carnea se sfărâmă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Carne
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
3
Tăiați carnea de porc cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
4
Se amestecă sosul de grătar, ceapa, ardeiul gras verde, ardeiul gras roșu și ardeiul gras galben. Continuați să gătiți 30 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben
Ardei Gras
Ardei Roșu
Sos De Grătar
Legume
Ceapă
5
Puneți carnea de porc într-o strecurătoare pentru a îndepărta excesul de lichid, împingând în jos cu o lingură mare pentru a extrage cât mai multă umiditate posibil. Lichidul poate fi rezervat ca sos de scufundare.