Grătar De Grătar Premiat

Nevoie de un marinată fără gluten și vegană? Grătarul premiat pentru grătar ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 82 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 146 calorii. Acesta este adus la tine de retetele mele. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ghimbir măcinat, sare de mare grosieră, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, care este solid. Încercați Plăcintă Cu Piersici Premiată, Rola De Jeleu Premiată, și Cookie-Uri Jumble Câștigătoare De Premii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-un castron mic, amestecând bine. A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei.
Presărați frecați uniform peste carne, păsări de curte sau pește. Frecați condimentele cu degetele. Grătar după dorință.
Coaste la grătar: frecați 3/4 cană grătar premiat frecați uniform pe 4 kilograme de carne de porc într-o tigaie de prăjire superficială; acoperiți cu folie de aluminiu și refrigerați peste noapte.
Coaceți coaste, acoperite, la 300 timp de 3 ore.
Scurgeți excesul de lichid.
Periați coastele cu o parte din 1 1/2 căni sos de grătar preferat (Am testat cu degete lipicioase) amestecat cu 1 lingură. Premiat Grătar Freca. Coaste de grătar, acoperite ,la foc mediu (300 până la 35
timp de 15 până la 20 de minute, lipind puternic cu restul de sos.