Grătar de friptură de porc cu glazură de coriandru-miere

Grătar de friptură de porc cu glazură de coriandru-miere
Carne de porc friptură Rack cu coriandru-miere glazura ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 133 calorii, 20g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 50. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cilantro, ardei jalape circulatoro, 1/2 cană de pansament italian Kraft zesty și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Raft de miel cu glazură de Ancho-miere, Friptură De Porc Cu Ceapă De Arțar Caramelizată, și Grătar De Carne De Porc, Ceapă Caramelizată Și Arțar.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Puneți toate ingredientele, cu excepția cărnii în blender; capac. Se amestecă până se omogenizează; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Așezați carnea în tigaie sau tigaie superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4
Îndepărtați 1/4 cană din amestecul de pansament; periați uniform pe carne. Rezervați amestecul de pansament rămas pentru a servi cu carnea gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
5
Coaceți carnea 15 min. Reduceți temperatura cuptorului la 177°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Coaceți încă 1 oră 20 min. sau până când temperatura internă a cărnii este de 68°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Scoateți carnea din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Lăsați să stea, acoperit, 15 până la 20 de minute. sau până când carnea înregistrează 71°. felie de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
9
Se servește acoperit cu amestecul de pansament rezervat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții50
Scor De Sănătate16
Revista