Grătar: Burgeri Verzi De Curcan Chile
Reteta Grill-ul: Verde Chile Turcia burgeri ar putea satisface pofta ta American în jurul valorii de 40 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 527 calorii, 56G de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru $5.58 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. 257 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute opțional, oregano mexican, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma chimenul, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este grozav. Încercați Burgeri Verzi De Curcan Chile, Burgeri Verzi De Curcan Chile, și Chile verde și burgeri cu brânză cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați curcanul, ardeii iute, coriandrul, usturoiul, pudra de chili, chimenul, Worcestershire și oregano într-un castron mare. Folosind mâinile, amestecați împreună până se încorporează complet. Scoateți 1/3 lb de amestec de carne și formați-vă într-un patty. Repetați cu amestecul de carne rămas. Condimentați chiftelele pe ambele părți liberal cu sare și piper.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe întreaga suprafață a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul. Grătiți burgerii până se rumenesc bine pe ambele părți și un termometru de citire instantanee înregistrează 165 de grade atunci când este introdus în mijlocul burgerului, aproximativ 5 până la 7 minute pe fiecare parte.
Așezați felii de brânză pepper jack deasupra burgerilor în ultimele minute de gătit, dacă utilizați.
În timp ce burgerii sunt la grătar, așezați chiflele tăiate cu fața în jos pe grătar și gătiți până se rumenesc ușor.
Așezați burgerii pe chifle, acoperiți cu ardei iute verzi suplimentari, dacă folosiți, și serviți.