Grătar: aripile de pui ale Dragonului

Grătar: aripile de pui ale Dragonului
Grătar: aripile de pui ale dragonului sunt un fără gluten, fără lactate și primal hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 6 și costă 1,04 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 408 calorii. Această rețetă este plăcută de 151 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, ulei de măsline, aripi de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Grătar: Aripi De Pui Jerk, Aripile respirației Dragonului, și Aripi picante de pui de arahide thailandeze cu sos de zmeură Habanero (aripi PB & J) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind un mortar și pistil (sau robot de bucătărie), zdrobiți usturoiul, frunza de dafin, boia de ardei, sarea, ardeii iute, piperul negru și uleiul de măsline într-o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Curățați și Tăiați Cubulețe De 1/4 InchCartofi, Curățați și Tăiați Cubulețe De 1/4 Inch
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
2
Puneți amestecul de pastă într-o pungă mare ziploc.
3
Adăugați aripi de pui în pungă, sigilați punga și frecați pasta pe toate aripile. Se da la frigider cateva ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
4
Scoateți aripile de pui din frigider și lăsați să stea la temperatura camerei în timp ce pregătiți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și întindeți cărbuni uniform peste grătarul de cărbune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
6
Grătiți aripile la foc mare până când pielea este crocantă și puiul este gătit, aproximativ 3-5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Revista