Grădină Ratatouille

Grădină Ratatouille
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Ratatouille de grădină. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 156 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, roșii, ulei de măsline, dacă doriți, și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ratatouille ' s Ratatouille (confit Byaldi al lui Thomas Keller), Confit Byaldi (aka Ratatouille ' s Ratatouille), și Garden Capunti-Paste cu arome proaspete de grădină (luni fără carne).

Instrucțiuni

1
În tigaie de 10 inci, gătiți toate ingredientele, cu excepția roșiilor la foc mediu aproximativ 10 minute, amestecând ocazional, până când legumele sunt fragede; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(fara Adaugare De Unt Sau Lapte)(fara Adaugare De Unt Sau Lapte)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
2
Se amestecă roșiile. (Pentru un plus de aromă, stropiți cu aproximativ 2 linguri de ulei de măsline, dacă doriți.) Acoperiți și lăsați să stea 2 până la 3 minute până când roșiile sunt calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Sazon Cu Coriandru Si AchiotePachet Sazon Cu Coriandru Si Achiote
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista