Grădină Phyllo Quiches
Garden Phyllo Quiches ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 8 și costă 95 de cenți pe porție. O porție conține 133 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână muștar măcinat, spanac, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Quiches de somon afumat Dilled cu crustă Phyllo, Garden Capunti-Paste cu arome proaspete de grădină (luni fără carne), și Salată De Grădină Aproape Faimoasă (Imitator De Grădină De Măsline) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 buc. Pulverizați tigaia de 10 sau 12 inci cu spray de gătit. Gatiti spanacul si ciupercile in tigaie la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand spanacul se ofileste si ciupercile sunt fragede; se ia de pe foc.
Se amestecă laptele, muștarul, sarea, nucșoara și ouăle; pus deoparte.
Pulverizați opt căni de cremă de 6 uncii cu spray de gătit.
Așezați 1 foaie phyllo pe o suprafață plană; periați ușor cu unt. Se acoperă cu 3 foi de phyllo, periat fiecare cu unt.
Tăiați phyllo în sferturi.
Așezați 1 secțiune phyllo în fiecare ceașcă de cremă. Repetați cu foile de phyllo rămase. Tăiați marginea deasupra filoului la 1 inch de marginea cupei.
Scurgeți amestecul de spanac; împărțiți uniform între cupe.
Se toarnă aproximativ 1/3 cană de amestec de ouă în fiecare cană. Îndoiți marginile phyllo spre centru.
Aranjați cupele de cremă în tigaie cu jeleu, 15 1 / 2x10 1 / 2x1 inch.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când amestecul de ouă este setat.