Grădină-Guacamole Proaspete
Guacamole-grădină proaspătă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă servește 6. O porție conține 81 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. Un amestec de sare, mazăre mică, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 73%. Încercați Guacamole Proaspete De Grădină, Capunti de grădină-Paste cu arome proaspete de grădină (luni fără carne), și Guacamole De Grădină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-un robot de bucătărie sau blender și procesați 2 minute sau până când este neted, răzuind ocazional părțile bolului. Puneți guacamole într-un castron.
Serviți imediat sau apăsați folie de plastic pe suprafața guacamolului și răciți până la 1 oră înainte de servire.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros_rox7. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Cuvaison Pinot Noir cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Carneros pinot Noir din Cuvaison provine din proprietatea lor de 400 de acri din partea de sud a Văii Napa. Această podgorie cu climă rece permite condiții aproape perfecte an de an pentru a produce Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc și Merlot de clasă mondială. Controlul tuturor aspectelor agricole din propria podgorie oferă Cuvaison un avantaj în producerea fructelor de cea mai bună calitate, reducând astfel manipularea la cramă. Vinificatorul Steven Rogstad rezumă cel mai bine: "stilul și filozofia mea se bazează pe exprimarea caracterului unic al strugurilor noștri și pe a le face cât mai puțin posibil. Când cineva are un fruct atât de minunat cu care să lucreze, acesta ar trebui să fie accentul."