Grâu De Piatră Cu Aragaz Lent
Slow-aragaz piatra-sol crupe ar putea fi doar Sud rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 42 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca o masă de dimineață. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Un amestec de sare și piper, grâu măcinat cu piatră, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Crupe Cremoase De Piatră, Grâu de piatră cu Gruyere, și Cremă De Brânză Măcinată Din Piatră.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună crupe și apă într-un 3-qt. aragaz lent.
Lăsați să stea 2 minute, permițând crupe să se așeze în jos; înclinați ușor aragazul lent și îndepărtați solidele folosind o strecurătoare fină cu plasă de sârmă. Acoperiți și gătiți la 2 1/2 până la 3 ore sau până când grăsimile sunt cremoase și fragede, amestecând la fiecare 45 de minute. Condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat după gust.