Grâu De Brânză Bruleed
Brânza Bruleed este o fără gluten rețetă cu 8 porții. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 312 calorii, 17g de proteine, și 20g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Mergeți la magazin și ridicați brânză Gouda îmbătrânită, unt, brânză jarlsberg și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta funcționează bine ca un mic dejun. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Ciorba de ceapa frantuzeasca cu branza albastra Bralata, Cotlet de vițel de vânător cu grâu de brânză sudic: Jaegerschnitzel cu grâu de brânză sudic, și Brânză De Brânză.
Instrucțiuni
Puneți grâul într-un vas mare rezistent la căldură și acoperiți cu apă cu 3 inci. Se amestecă, apoi se toarnă cu grijă apa. Se amestecă 4 căni de apă proaspătă și se acoperă bine vasul cu folie de aluminiu.
Umpleți o oală mare largă la jumătate cu apă și aduceți la fierbere. Puneți vasul deasupra oalei (nu lăsați vasul să atingă apa) și reduceți focul la mediu; gatiti granulele, netulburate, 1 ora. Descoperiți, adăugați o linguriță de sare și amestecați până se omogenizează. Acoperiți din nou și continuați să gătiți, reglând căldura după cum este necesar pentru a menține apa la foc mic, până când grâul este fraged și cremos, încă aproximativ 1 oră; se amestecă până se omogenizează. Păstrați cald până când este gata de servit.
Chiar înainte de servire, preîncălziți broilerul.
Combinați cheddarul, gruyere și gouda într-un castron; adăugați toate, cu excepția a 1 cană din amestecul de brânză la grâu împreună cu untul și amestecați până se topește.
Se transferă într-un vas de copt de 2 litri și se presară cu brânza rezervată. Se fierbe până când brânza este aurie și cu bule, 5 până la 8 minute.
Lăsați să se odihnească cu 5 minute înainte de servire.
Fotografie de Anna Williams
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru grâu. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu tariful la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Weingut Darting Durkheimer Nonnengarten Kabinett Riesling (1 litru). Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![Weingut Darting Durkheimer Nonnengarten Kabinett Riesling (1 Litru)]()
Weingut Darting Durkheimer Nonnengarten Kabinett Riesling (1 Litru)
Durkheimer Hochbenn Kabinett Riesling este un vin bogat și sufocant. Există o ușoară presupunere de botrytis și câteva taninuri nubby, dar efectul general este vândut și ferm