Gruyulucrobre, rucola și Prosciutto-piept de pui umplut cu sos de șalotă caramelizat

Gruyulincrucrore, rucola și Prosciutto-sânii de pui umpluți cu sos de șalotă caramelizat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,46 USD pe porție. O porție conține 356 calorii, 31g de proteine, și 16g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de jumătăți de piept de pui, vin, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 43%. Încercați Gruyere, Arugulan și Prosciutto-piept de pui umplut, Piept de pui umplut cu prosciutto și brânză Gruyulucrobre (Cordon Bleu de pui), și Șalotă caramelizată și Fondue Gruyere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti puiul, așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă; Lira la grosimea de 1/4 inch folosind un ciocan de carne sau un sucitor. Aruncați folia de plastic. Acoperiți fiecare jumătate de piept de pui cu 1 felie de prosciutto, 1 felie de brânză și 1/4 cană de rucola, lăsând o margine de 1/4 inch în jurul marginilor. Îndoiți în jumătate, ciupind marginile împreună pentru a sigila; se presară sare și piper. (Puiul poate fi preparat cu până la o zi înainte și refrigerat în acest moment.)
Dragă pui în făină, scuturând excesul.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti 5 minute pe fiecare parte.
Puneți puiul într-o tigaie superficială; coaceți la 350 timp de 5 minute sau până când ați terminat. Păstrați cald.
Pentru a pregăti sosul, adăugați șalotă în tigaie; sotati 4 minute la foc mediu-mare sau pana se rumeneste.
Adăugați pasta de roșii; gatiti 1 minut, amestecand continuu. Se amestecă vinul; se aduce la fierbere la foc mare. Gatiti pana se reduce la 1 cana (aproximativ 6 minute).
Adăugați bulion; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la jumatate (aproximativ 8 minute).
Combinați apa și amidonul de porumb într-un castron mic, amestecând cu o furculiță până se omogenizează.
Adăugați amestecul de amidon de porumb în sos; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut, amestecand constant.