Gruyulucrobre, rucola și Prosciutto-piept de pui umplut cu sos de șalotă caramelizat

Gruyulucrobre, rucola și Prosciutto-piept de pui umplut cu sos de șalotă caramelizat
Gruyulincrucrore, rucola și Prosciutto-sânii de pui umpluți cu sos de șalotă caramelizat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,46 USD pe porție. O porție conține 356 calorii, 31g de proteine, și 16g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de jumătăți de piept de pui, vin, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 43%. Încercați Gruyere, Arugulan și Prosciutto-piept de pui umplut, Piept de pui umplut cu prosciutto și brânză Gruyulucrobre (Cordon Bleu de pui), și Șalotă caramelizată și Fondue Gruyere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Pentru a pregăti puiul, așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă; Lira la grosimea de 1/4 inch folosind un ciocan de carne sau un sucitor. Aruncați folia de plastic. Acoperiți fiecare jumătate de piept de pui cu 1 felie de prosciutto, 1 felie de brânză și 1/4 cană de rucola, lăsând o margine de 1/4 inch în jurul marginilor. Îndoiți în jumătate, ciupind marginile împreună pentru a sigila; se presară sare și piper. (Puiul poate fi preparat cu până la o zi înainte și refrigerat în acest moment.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
ProsciuttoProsciutto
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
3
Dragă pui în făină, scuturând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați pui; gatiti 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Puneți puiul într-o tigaie superficială; coaceți la 350 timp de 5 minute sau până când ați terminat. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Pentru a pregăti sosul, adăugați șalotă în tigaie; sotati 4 minute la foc mediu-mare sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați pasta de roșii; gatiti 1 minut, amestecand continuu. Se amestecă vinul; se aduce la fierbere la foc mare. Gatiti pana se reduce la 1 cana (aproximativ 6 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Adăugați bulion; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la jumatate (aproximativ 8 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
10
Combinați apa și amidonul de porumb într-un castron mic, amestecând cu o furculiță până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Adăugați amestecul de amidon de porumb în sos; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista