Gruyere Coace Cartofi

Gruyere Coace Cartofi
Nevoie de un garnitură vegetariană fără gluten și lacto ovo? Coacerea cartofului Gruyere ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 2 și costă 72 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 12g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 271 calorii. Un amestec de bulion de pui, piper, brânză elvețiană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, care este extraordinar. Rețete similare sunt Gruyere Legume Coace, Cartofi, Bacon, Tartă Gruyere-Plăcintă Cu Cartofi, și Tartule De Cartofi-Gruy.

Instrucțiuni

1
Într-un 1-1/2-qt uns. vas de copt, strat jumătate din cartofi, brânză, sare și piper. Repetați straturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CartofiCartofi
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
2
Stropiți bulionul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
3
Coaceți, neacoperit, la 350 de calorii timp de 35-40 de minute sau până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista