Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați un Gruper prăjit cu sos de roșii prăjite. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 286 calorii. Această rețetă servește 4. Un amestec de frunze de busuioc, ardei gras, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Fripturi de ton la tigaie cu sos de spanac de roșii, Pui prăjit la tigaie cu sos de roșii prăjit, și Grouper Cu Sos De Roșii-Măsline (5 Ww Puncte).
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Aranjați fâșii de ardei gras și felii de roșii într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit; stropiți cu 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Felii De Roșii
Ardei Gras
Jeleu
Rola
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se presară cu 1/4 linguriță sare și condimente italiene; se amestecă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Italiene
Sare
4
Coaceți la 350 timp de 40 de minute sau până când marginile se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Creșteți temperatura cuptorului la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Transferați amestecul de roșii într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
8
Adăugați 1/4 linguriță sare, oțet, piper negru și frunze de busuioc; procesați până se omogenizează. Puneți amestecul de roșii într-un castron. Acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Proaspăt
Piper Negru
Oțet
Tomate
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Combinați făina și făina de porumb într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
Făină Pentru Toate Scopurile
11
Presărați pește cu 1/4 linguriță sare; dragă în amestec de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Pește
Sare
12
Adăugați pește în tigaie; gatiti 3 minute. Întoarceți peștele; coaceți la 400 timp de 8 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
13
Serviți pește cu sos de roșii; garnisiți cu busuioc proaspăt tocat, dacă doriți.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.