Grouper la grătar cu salsa de ananas

Grouper la gratar cu ananas Salsan este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 171 calorii, 23g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Un amestec de piper, ardei gras, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Grouper la grătar cu Salsa de pepene verde, Fileuri de Grouper la grătar cu salsa Creolă, și Mușchi de porc la grătar din Caraibe cu salsa de ananas la grătar.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic; amestecați 1/4 linguriță de sare. Se acoperă și se lasă deoparte; se răcește peste noapte, dacă se dorește.
Presărați restul de 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru peste pește; înveliți ușor cu spray de gătit.
Acoperiți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar peste cărbuni fierbinți (350 până la 400). Aranjați peștele pe raft sau într-un coș de grătar acoperit cu spray de gătit; grătar, neacoperit, 5 minute pe fiecare parte sau până când peștele se desprinde ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Scoateți peștele din grătar; top cu amestec de ananas.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.